Benvinguts al poliesportiu més revolucionari de Mallorca! 🎉
18/09/2024

Benvinguts al poliesportiu més revolucionari de Mallorca! 🎉


Aquí no només t'oferim instal·lacions de primera, sinó una experiència esportiva d'un altre nivell. Ens hem convertit en un referent del Poliesportius públics a l'altura dels millors centres privats gràcies a la nostra àmplia oferta esportiva, dissenyada per a totes les edats: des dels més petits fins a aquells que volen mantenir-se actius, sense importar els anys. 💪

I el millor de tot: ho fem possible amb un preu únic! 🚀 Creiem fermament que l’esport i la salut han de ser accessibles per a tothom, sense excepcions. Aquí trobaràs des d'entrenaments personalitzats fins a esports d'equip i classes dirigides, tot pensat per gaudir i millorar la teva qualitat de vida.

Amb una clara aposta per la ciutadania, l’esport i la salut, l'Ajuntament de Sóller a través de Sóller 2010 continua demostrant que és possible oferir més per menys, obrint noves oportunitats perquè cada veí se senti part d'aquesta gran comunitat activa.

Estàs a punt per fer el salt? Vine i viu l’experiència, perquè aquí, al teu poliesportiu, amb el PAS (Tot inclòs) el benestar és a l’abast de tothom.

#MallorcaEnMoviment #EsportPerATothom #SóllerActiva #BenestarPerATothom #MésPerMenys


 

Bienvenidos al polideportivo más revolucionario de Mallorca! 🎉


Aquí no solo te ofrecemos instalaciones de primera, sino una experiencia deportiva de otro nivel. Nos hemos convertido en un referente del Polideportivos públicos a la altura de los mejores centros privados gracias a nuestra amplia oferta deportiva, diseñada para todas las edades: desde los más pequeños hasta aquellos que quieren mantenerse activos, sin importar los años. 💪

Y el mejor de todo: lo hacemos posible con un precio único! 🚀 Creemos firmemente que el deporte y la salud tienen que ser accesibles para todo el mundo, sin excepciones. Aquí encontrarás desde entrenamientos personalizados hasta deportes de equipo y clases dirigidas, todo pensado para disfrutar y mejorar tu calidad de vida.

Con una clara apuesta por la ciudadanía, el deporte y la salud, el Ayuntamiento de Sóller a través de Sóller 2010 continúa demostrando que es posible ofrecer más por menos, abriendo nuevas oportunidades porque cada vecino se sienta parte de esta gran comunidad activa.

Estás a punto para hacer el salto? Ven y vive la experiencia, porque aquí, en tu polideportivo, con el PAS (Todo incluido) el bienestar es al alcance de todo el mundo.

#*MallorcaEnMoviment #*EsportPerATothom #*SóllerActiva #*BenestarPerATothom #*MésPerMenys

« Volver