Descomptes de temporada als cursos de natació.
10/09/2024

Descomptes de temporada als cursos de natació.

Submergeix-te en la diversió i l'aprenentatge amb els nostres cursos de natació per a totes les edats! Des dels més petits de 6 a 24 mesos, els curiosos de 2 a 5 anys i fins als majors de 6, tenim un curs perfecte per a cada nin.

No deixis escapar aquesta oportunitat! Només tens 21 dies per aprofitar el nostre descompte espectacular. Si contractes la temporada completa de cursos ara, podràs estalviar fins a 62 euros, el que equival a gairebé dos mesos de classes gratis!

Anima el teu petit a descobrir l'aigua, aprendre habilitats essencials i fer nous amics mentre es diverteix. Apunta't ara i fes que l'aprenentatge sigui una immersió de felicitat! 🌊👶🏊‍♂️

 

 


 

¡Sumérgete en la diversión y el aprendizaje con nuestros cursos de natación para todas las edades! Desde los más pequeños de 6 a 24 meses, los curiosos de 2 a 5 años y hasta los mayores de 6, tenemos un curso perfecto para cada niño.

¡No dejes pasar esta oportunidad! Solo tienes 21 días para aprovechar nuestro increíble descuento. Si reservas la temporada completa de cursos ahora, podrás ahorrar hasta 62 euros, ¡lo que equivale a casi dos meses de clases gratis!

Anima a tu pequeño a descubrir el agua, aprender habilidades esenciales y hacer nuevos amigos mientras se divierte. ¡Apúntate ya y haz que el aprendizaje sea un chapuzón de alegría! 🌊👶🏊‍♂️

 

 

« Volver