POLIESPORTIU MUNICIPAL
SON ANGELATS

NOU PAS (Tot inclòs)

REGISTRA'T
2.jpg

RESERVES / LLOGUER ESPAIS

VOLEIBOL / BÀSQUET / FUTBET / PISCINA / SALES

VEURE QUADRE
1.jpg

ABONAMENT PAS

Tot inclòs - Piscina- Gym - activitats per totes les edats

ABONA'T
1.jpg

Contacte

 sonangelats@gmail.com

 971 635 187

Horari

De dilluns a divendres: De 07:00h fins a 22:00h

Dissabtes: De 08:00h fins a 21:00h

Diumenges: De 08:30h fins a 14:00h

Segueix-nos

      

SOBRE NOSALTRES

Disposem d'una amplia varietat d'activitats esportives per a totes les edats.

Es practica bàsquet, futbol sala, hand ball, volei, petanca, natació i esport al gimnàs.

Tant les piscines com el gimnàs de Son Angelats ofereixen preus assequibles tant amb l'abonament com els cursos.

RESERVES

ACCEDIR A SECCIÓ

 

ACTIVITATS

ACCEDIR A SECCIÓ

 

CAMPIONATS

ACCEDIR A SECCIÓ

 

ESCOLA

ACCEDIR A SECCIÓ

 

DESCARREGA L'APLICACIÓ

 

Amb la nostra app podràs apuntar-te a les activitats, escola, contactar amb altres usuaris i molt més
EL TEU CENTRE A LA BUTXACA!

NOVETATS SON ANGELATS

No et perdis les nostres novetats, notícies, campionats, etc.

Amplia'm horaris per entrenament lliure, Ioga, Boxa

Power Zone: Entrenament lliure exclusiu!

A partir de la setmana vinent, la Power Zone estarà disponible amb horaris ampliats tant al matí com a la tarda. Ara tindràs més opcions per organitzar les teves sessions d’entrenament en un espai dissenyat per potenciar el teu rendiment al màxim.

No oblidis: l'accés és exclusiu per a titulars de l'abonament PAS i requerirà reserva horària. Reserva el teu espai i aprofita aquesta oportunitat per treure el màxim profit al teu entrenament!


La Boxa torna millor que mai!

L’activitat de boxa torna amb tota l'energia i intensitat que necessites per descarregar tensió, millorar la teva forma física i augmentar la resistència. Tant si ets nou com si ja tens experiència, aquestes sessions estan pensades per ajudar-te a assolir els teus objectius, amb una dinàmica intensa i divertida.

Prepara’t per una experiència única! Accés exclusiu per a usuaris amb abonament PAS.

 


Ioga a les tardes per relaxar i equilibrar

Amb les noves sessions de ioga a la tarda, podràs treballar la teva flexibilitat, concentració i relaxació, perfectes per contrarestar l’estrès diari. Aquesta activitat és ideal per millorar el benestar físic i mental, adaptada tant per a principiants com per a practicants avançats.

Recorda que necessites l'abonament PAS i reserva prèvia per accedir. Gaudeix del ioga i transforma el teu dia!

 

 

 

 


 

 

Power Zone: ¡Más oportunidades para entrenar!

A partir de la semana que viene, la Power Zone estará disponible con horarios ampliados tanto por la mañana como por la tarde. Ahora tendrás más opciones para organizar tus sesiones de entrenamiento en un espacio diseñado para llevar tu rendimiento al máximo.

Recuerda: el acceso es exclusivo para los titulares del abono PAS y requiere reserva horaria. ¡Reserva tu plaza y aprovecha al máximo tu entrenamiento!


La Boxeo vuelve con más fuerza que nunca

La actividad de boxeo regresa con toda la energía e intensidad que necesitas para liberar tensiones, mejorar tu forma física y aumentar tu resistencia. Tanto si eres principiante como si ya tienes experiencia, estas sesiones te ayudarán a alcanzar tus objetivos con una dinámica intensa y divertida.

¡Prepárate para una experiencia única! Acceso exclusivo para usuarios con abono PAS.


Yoga por las tardes para equilibrar cuerpo y mente

Con las nuevas sesiones de yoga por la tarde, podrás trabajar tu flexibilidad, concentración y relajación, perfectas para combatir el estrés diario. Esta actividad es ideal para mejorar tu bienestar físico y mental, adaptada tanto para principiantes como para practicantes avanzados.

Recuerda que necesitas el abono PAS y reserva previa para acceder. ¡Disfruta del yoga y transforma tu día!

18/09/2024
Benvinguts al poliesportiu més revolucionari de Mallorca! 🎉

Benvinguts al poliesportiu més revolucionari de Mallorca! 🎉


Aquí no només t'oferim instal·lacions de primera, sinó una experiència esportiva d'un altre nivell. Ens hem convertit en un referent del Poliesportius públics a l'altura dels millors centres privats gràcies a la nostra àmplia oferta esportiva, dissenyada per a totes les edats: des dels més petits fins a aquells que volen mantenir-se actius, sense importar els anys. 💪

I el millor de tot: ho fem possible amb un preu únic! 🚀 Creiem fermament que l’esport i la salut han de ser accessibles per a tothom, sense excepcions. Aquí trobaràs des d'entrenaments personalitzats fins a esports d'equip i classes dirigides, tot pensat per gaudir i millorar la teva qualitat de vida.

Amb una clara aposta per la ciutadania, l’esport i la salut, l'Ajuntament de Sóller a través de Sóller 2010 continua demostrant que és possible oferir més per menys, obrint noves oportunitats perquè cada veí se senti part d'aquesta gran comunitat activa.

Estàs a punt per fer el salt? Vine i viu l’experiència, perquè aquí, al teu poliesportiu, amb el PAS (Tot inclòs) el benestar és a l’abast de tothom.

#MallorcaEnMoviment #EsportPerATothom #SóllerActiva #BenestarPerATothom #MésPerMenys


 

Bienvenidos al polideportivo más revolucionario de Mallorca! 🎉


Aquí no solo te ofrecemos instalaciones de primera, sino una experiencia deportiva de otro nivel. Nos hemos convertido en un referente del Polideportivos públicos a la altura de los mejores centros privados gracias a nuestra amplia oferta deportiva, diseñada para todas las edades: desde los más pequeños hasta aquellos que quieren mantenerse activos, sin importar los años. 💪

Y el mejor de todo: lo hacemos posible con un precio único! 🚀 Creemos firmemente que el deporte y la salud tienen que ser accesibles para todo el mundo, sin excepciones. Aquí encontrarás desde entrenamientos personalizados hasta deportes de equipo y clases dirigidas, todo pensado para disfrutar y mejorar tu calidad de vida.

Con una clara apuesta por la ciudadanía, el deporte y la salud, el Ayuntamiento de Sóller a través de Sóller 2010 continúa demostrando que es posible ofrecer más por menos, abriendo nuevas oportunidades porque cada vecino se sienta parte de esta gran comunidad activa.

Estás a punto para hacer el salto? Ven y vive la experiencia, porque aquí, en tu polideportivo, con el PAS (Todo incluido) el bienestar es al alcance de todo el mundo.

#*MallorcaEnMoviment #*EsportPerATothom #*SóllerActiva #*BenestarPerATothom #*MésPerMenys

18/09/2024